New York is er klaar voor

New York. Een kleurrijke confettiregen daalt neer op Times Square tijdens de jaarlijkse 'luchtwaardigheidstest'. Gisteren 'testte' de organisatie het circa 1.450 kilo wegende pak confetti dat met Oud & Nieuw over New York zal worden uitgestrooid. Inwoners en bezoekers van de stad kregen tijdens deze generale repetitie de mogelijkheid om een wens op de confettistukken te schrijven. De teksten varieerden van "Ik wil dat er een einde komt aan honger in der wereld" tot "Ik hoop dat Miley Cyrus met me wil trouwen", zo meldt de organisatie. Traditioneel luidt een lichtgevende bal het nieuwe jaar in. Als die is neergedaald, barsten het vuurwerk en de confettiregen los. De nieuwjaarsviering op Times Square trekt jaarlijks ruim een miljoen bezoekers. New Year’s Eve organizers conduct the annual “air worthiness test” of the confetti used for Times Square New Year’s Eve 2011, Wednesday, Dec. 29, 2010, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
New York. Een kleurrijke confettiregen daalt neer op Times Square tijdens de jaarlijkse 'luchtwaardigheidstest'. Gisteren 'testte' de organisatie het circa 1.450 kilo wegende pak confetti dat met Oud & Nieuw over New York zal worden uitgestrooid. Inwoners en bezoekers van de stad kregen tijdens deze generale repetitie de mogelijkheid om een wens op de confettistukken te schrijven. De teksten varieerden van "Ik wil dat er een einde komt aan honger in der wereld" tot "Ik hoop dat Miley Cyrus met me wil trouwen", zo meldt de organisatie. Traditioneel luidt een lichtgevende bal het nieuwe jaar in. Als die is neergedaald, barsten het vuurwerk en de confettiregen los. De nieuwjaarsviering op Times Square trekt jaarlijks ruim een miljoen bezoekers. New Year’s Eve organizers conduct the annual “air worthiness test” of the confetti used for Times Square New Year’s Eve 2011, Wednesday, Dec. 29, 2010, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Een kleurrijke confettiregen daalt neer op Times Square tijdens de jaarlijkse ‘luchtwaardigheidstest’. Gisteren ‘testte’ de organisatie het circa 1.450 kilo wegende pak confetti dat met Oud & Nieuw over New York zal worden uitgestrooid.

Inwoners en bezoekers van de stad kregen tijdens deze generale repetitie de mogelijkheid om een wens op de confettistukken te schrijven. De teksten varieerden van „ik wil dat er een einde komt aan honger in de wereld” tot „ik hoop dat Miley Cyrus met me wil trouwen”, zo meldt de organisatie.

Traditioneel luidt een lichtgevende bal het nieuwe jaar in. Als die is neergedaald, barsten het vuurwerk en de confettiregen los. De nieuwjaarsviering op Times Square trekt jaarlijks ruim een miljoen bezoekers.