Binnen veertig seconden ingesneeuwd

Een oplettende Amerikaan stelde z’n fotocamera in om zo’n twintig uur lang elke vijf minuten een foto te maken van zijn achtertuin. Met het komende noodweer moet dat een leuk filmpje opleveren, zal hij gedacht hebben. Het resultaat is een goede halve meter sneeuw binnen veertig seconden. Zie ook In Beeld: sneeuw in NYC

WFA45T:1E APACHES TERUG UIT AFGHANISTAN:GILZE RIJEN;25NOV2010-Vandaag landde op vliegbasis Gilze Rijen een Antonov met daarin de 1e 3 apache gevechtshelikopters die terug komen uit Afghanistan.WFA/evda/str.Erald van der Aa
WFA45T:1E APACHES TERUG UIT AFGHANISTAN:GILZE RIJEN;25NOV2010-Vandaag landde op vliegbasis Gilze Rijen een Antonov met daarin de 1e 3 apache gevechtshelikopters die terug komen uit Afghanistan.WFA/evda/str.Erald van der Aa

Een oplettende Amerikaan stelde z’n fotocamera in om zo’n twintig uur lang elke vijf minuten een foto te maken van zijn achtertuin. Met het komende noodweer moet dat een leuk filmpje opleveren, zal hij gedacht hebben. Het resultaat is een goede halve meter sneeuw binnen veertig seconden.

Zie ook In Beeld: sneeuw in NYC