Twee successen voor Obama

Washington. De Amerikaanse Senaat heeft gisteravond ingestemd met het nieuwe Verdrag voor Vermindering van Strategische Wapens (START), een opsteker voor president Obama. Op dezelfde dag zette hij ook zijn handtekening onder het intrekken van de wet die homo's in het leger verbood uit te komen voor hun seksuele voorkeur, waarmee hij een van zijn verkiezingsbeloftes heeft ingelost. Foto AFP Lawmakers and supporters look on as President Barack Obama signs "don't ask, don't tell" repeal legislation that would allow gays to serve openly in the military, Wednesday, Dec. 22, 2010, at the Interior Department of Interior in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)
Washington. De Amerikaanse Senaat heeft gisteravond ingestemd met het nieuwe Verdrag voor Vermindering van Strategische Wapens (START), een opsteker voor president Obama. Op dezelfde dag zette hij ook zijn handtekening onder het intrekken van de wet die homo's in het leger verbood uit te komen voor hun seksuele voorkeur, waarmee hij een van zijn verkiezingsbeloftes heeft ingelost. Foto AFP Lawmakers and supporters look on as President Barack Obama signs "don't ask, don't tell" repeal legislation that would allow gays to serve openly in the military, Wednesday, Dec. 22, 2010, at the Interior Department of Interior in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP