William en Kate kiezen voor glamourfotograaf Testino

Foto AFP / Mario Testino
Foto AFP / Mario Testino

Gisteren werden de officiële verlovingsportretten van prins William en Kate Middleton vrijgegeven. Niemand minder dan modefotograaf Mario Testino werd door het stel aangetrokken om de prenten van glamour te voorzien. Gelukt? Oordeel zelf.

Mario Testino is geen onbekende van de Britse royals. De Peruaanse fotograaf (1954) maakte een van de laatste portretten van wijlen prinses Diana voor Vanity Fair, een maand voor haar overlijden. Daarnaast maakte Testino meerdere portretten van prins Charles voor de Britse en Amerikaanse Vogue.

Onze eigen Beatrix deed ook al eens hip. Ter ere van haar zeventigste verjaardag poseerde ze voor de camera van popfotograaf Anton Corbijn, in de hoop dat de foto’s een echte  ‘rockstaruitstraling’ zouden krijgen.


Foto AFP / Mario TestinoFoto AFP / Mario Testino