Suske & Wiske nu op je tablet

Suske & Wiske op de iPad (
Suske & Wiske op de iPad ( Foto De Standaard)
Suske & Wiske bestaan 65 jaar en vinden het de hoogste tijd voor hun intrede in het digitale tablettijdperk. Sinds deze maand is het nieuwe album ‘De Stuivende Stad’ verkrijgbaar als app op je iPhone en iPad.

Op 19 december 1945 verscheen de eerste aflevering van ‘Het eiland Amoras’ in De Standaard en nu, 65 jaar later, verschijnen de striphelden op je iPad. Plaatje voor plaatje en mét geluid.

Het blijft voorlopig bij één album. Maar als de verkoopcijfers goed zijn, is een vervolg niet uitgesloten.De app van De stuivende stad’ is nu te koop in de Apple App Store. Vandaag kwam de Vlaamse versie uit, eerder deze maand kwam de Nederlandse al online. De app is vanaf vandaag gratis te downloaden en vanaf 15 december is hij betalend.