Eindelijk gevangen

Sharm El Sheikh. De haai die woensdag vier toeristen in de Rode Zee zou hebben aangevallen en verwond is gisteren gevangen door natuurbeheerders. een Egyptische duiker, die betrokken was bij de redding van de toeristen, herkende het dier aan zijn beschadigde vin. De autoriteiten willen nog niet bevestigen dat de gevangen haai daadwerkelijk de boosdoener was. De haai zal worden geconserveerd. Foto Reuters A handout picture released by the Egyptian ministry of environment on December 2, 2010 shows a shark believed to be behind an attack on tourists in the Red Sea resort of Sharm el-Sheikh. Egyptian authorities said they have caught two sharks that mauled swimmers off a popular resort in separate attacks that a leading shark expert described as unprecedented. AFP PHOTO/HO == RESTRICTED TO EDITORIAL USE ==
Sharm El Sheikh. De haai die woensdag vier toeristen in de Rode Zee zou hebben aangevallen en verwond is gisteren gevangen door natuurbeheerders. een Egyptische duiker, die betrokken was bij de redding van de toeristen, herkende het dier aan zijn beschadigde vin. De autoriteiten willen nog niet bevestigen dat de gevangen haai daadwerkelijk de boosdoener was. De haai zal worden geconserveerd. Foto Reuters A handout picture released by the Egyptian ministry of environment on December 2, 2010 shows a shark believed to be behind an attack on tourists in the Red Sea resort of Sharm el-Sheikh. Egyptian authorities said they have caught two sharks that mauled swimmers off a popular resort in separate attacks that a leading shark expert described as unprecedented. AFP PHOTO/HO == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == AFP