Waarom ‘Raheem’ vandaag trending is op Twitter (LSFW)

Elke morgen kijkt nrc.nl naar een ‘trending topic’, het onderwerp waar het meest over wordt gesproken op microblogsite Twitter. Vandaag is dat de Ameriaanse singer-songwriter Raheem DeVaughn (wiki), die een paar uur geleden (middernacht in de VS) een nogal expliciete videoclip online heeft gezet.

Expliciet naar Amerikaanse maatstaven, laat dat er meteen bij gezegd zijn. Rond 02:25 in het filmpje bevredigt hij een vrouw. Oraal. Je ziet verder niks, maar in de VS zijn ze (het is daar nu midden in de nacht) enorm opgewonden. Zo tweet Montoya:

Finally saw that Raheem Devaughn video… Had 2 cross my damn legs lmao
Welnu, tijd om te kijken. Enne… als je in overheidsdienst bent: niet doen.

http://www.youtube.com/watch?v=UNCyKtsdpRU

    • Ward Wijndelts