Volg TEDx live (duurt nog tot 21 uur)

Het tweede TEDx-event in Amsterdam is bezig, met o.a. acteur/filmmaker Rutger Hauer, Nobelprijswinnaar Gerardus ’t Hooft en cabaretier Hans Teeuwen. Het evenement is live te volgen.

TEDx Amsterdam is bezig!

TED (Technology, Entertainment en Design) is een jaarlijkse conferentie waar creatieve denkers hun ideeën presenteren. Vandaag is er voor de tweede keer een TEDx-event in Amsterdam, waarbij de x staat voor ‘independently organized TED event’. Met o.a. acteur/filmmaker Rutger Hauer, Nobelprijswinnaar Gerardus ’t Hooft en cabaretier Hans Teeuwen. Omdat de dag uitsluitend op uitnodiging te bezoeken is kun je hier de lezingen van vanmorgen terug kijken en hier live meegluren:

Watch live streaming video from tedx at livestream.com
    • Ward Wijndelts