Bebloede activistes protesteren tegen bont

Dierenrechtenactivisten van de organisatie Anima Naturalis protesteren zondag op de Werelddag tegen het gebruik van bont buiten een winkelcentrum in Mexico-Stad ( Foto AFP)

Een dierenrechtenactivisten van de organisatie Anima Naturalis protesteert zondag tijdens de Werelddag tegen het gebruik van bont buiten een winkelcentrum in Mexico-Stad (Foto AFP)Een dierenrechtenactivisten van de organisatie Anima Naturalis protesteert zondag tijdens de Werelddag tegen het gebruik van bont buiten een winkelcentrum in Mexico-Stad (Foto AFP)

Dierenrechtenactivisten van de organisatie Anima Naturalis protesteren tijdens de Werelddag tegen het gebruik van bont (Foto AFP)Dierenrechtenactivisten van de organisatie Anima Naturalis protesteren tijdens de Werelddag tegen het gebruik van bont (Foto AFP)

Een dierenrechtenactiviste van de organisatie Anima Naturalis protesteert zondag tijdens de herdenking van de Werelddag tegen het gebruik van bont buiten een winkelcentrum in Mexico-Stad (Foto AFP)Een dierenrechtenactiviste van de organisatie Anima Naturalis protesteert zondag tijdens de herdenking van de Werelddag tegen het gebruik van bont buiten een winkelcentrum in Mexico-Stad (Foto AFP)

    • Marije Willems