Fijn dat Bosma geen argumenten geeft

Heel prettig dat PVV-Kamerlid Martin Bosma (Opinie, 25 november) nog eens op een rij heeft gezet waarover ik het allemaal met hem oneens ben.

Heel prettig ook dat hij, geheel in PVV-traditie, nalaat om ook maar één argument te noemen voor zijn abjecte standpunten en absurde kwalificaties.

Iets minder prettig vind ik het dat Bosma de diverse opvattingen die hij aan mij toeschrijft op een infantiele manier persifleert met Toyota Priusen, ecohuisjes in Toscane en lidmaatschappen van Minerva: ik verzeker hem dat een zeer klein deel van zijn tegenstanders aan deze wereldvreemde karikatuur voldoet. Ik in ieder geval niet, terwijl ik toch echt heel graag als tegenstander van de PVV gezien wil worden.

Wél geruststellend is ten slotte dat hij zelf het beeld van gestrekte rechterarmen, lederhosen en tokkietuig ten aanzien van zichzelf expliciteert: hoeven anderen dat tenminste niet meer te doen.

Alan Parfitt

Heemstede

    • Alan Parfitt