Chicks op de televisie

Chicks ‘vrije seks’ op t.v.

Door een onzer redacteuren

AMSTERDAM, 25 nov. – Nog voor het eind van het jaar komt er vrije seks op de buis, illegaal omstreeks middernacht uitgezonden vanuit zee. Een uitzending van Chick-t.v.-Amsterdam, werkend onder auspiciën van een pas opgericht seksmaandblad.

Het plan is afkomstig van Jan Wenderhold, oud-medewerker van Chick-hoofdredacteur Joop Wilhelmus. Het nieuwe seksblad – hoofdredacteur Wenderhold – verschijnt ook onder de naam Chick. Aanleiding tot een fikse ruzie tussen Wilhelmus (“de nieuwe Chick is een namaak-Chick”) en Wenderhold.

Wenderhold heeft, zei hij gisteren op een persconferentie, contact opgenomen met de makers van een Engels illegaal televisieprogramma. De nachtelijke kijker krijgt, als de plannen gerealiseerd worden, een erotische tekenfilm voorgeschoteld (Roodkapje en de Wolf) en een erotische speelfilm “met bekende popsterren”.

Generaal Kruls: NAVO overweegt steun defensie Zuid-Afrika

Door een onzer redacteuren

ROTTERDAM, 25 nov. – Volgens generaal b.d. H. Kruls overweegt de NAVO een defensieovereenkomst te sluiten met Zuid-Afrika ter wille van de bescherming van de scheepvaartroute rond de Kaap en in de Indische Oceaan. Dit in verband met de groeiende belangstelling van de Sowjetunie voor de Indische Oceaan. Een woordvoerder van de NAVO heeft de verklaring van generaal Kruls als “onzin” gekwalificeerd.