Huwelijk prins in Westminster Abbey

Londen. De Britse prins William en zijn verloofde Kate Middleton trouwen volgend jaar op vrijdag 29 april in de Londense Westminster Abbey. In die kerk vond ook de begrafenis van Williams moeder, prinses Diana (1961-1997), plaats. De oudste zoon van kroonprins Charles maakte vorige week zijn verloving bekend. Een Britse bisschop werd gisteren geschorst vanwege uitlatingen over het aanstaande paar op Facebook. Hij voorspelde dat hun huwelijk zeven jaar zal duren. Foto Reuters A general view of the ceiling at Westminster Abbey in London November 23, 2010. Britain's Prince William is to marry his fiancee Kate Middleton on Friday, April 29 next year at London's Westminster Abbey, his office said on Tuesday. Picture taken with fisheye lens. REUTERS/Dan Kitwood/POOL (BRITAIN - Tags: ROYALS ENTERTAINMENT SOCIETY TRAVEL RELIGION) Getty Images