vandaag

In het nieuws:

De Universiteit van Tilburg (UvT) viert zijn 83ste verjaardag. In het kader daarvan is Al Gore uitgenodigd. De oud-vicepresident van de Verenigde Staten zal spreken over de invloed van het milieu en sociale en politieke effecten op de wereldeconomie voor de 21ste eeuw. Gore werd bekend met zijn documentaire An Inconvenient Truth over de opwarming van de aarde.

In de Verenigde Staten verschijnt het boek America by Heart: Reflections on Family, Faith and Flag van Sarah Palin. De voormalig Republikeinse vice-presidentskandidaat heeft zich laten inspireren door haar sterke geloof in vaderlandsliefde. In het boek uit Palin stevige kritiek op presidentsvrouw Michelle Obama die tijdens de presidentscampagne van haar man in 2008 zei dat ze nog nooit trots op haar land is geweest.