Opinie

    • Ik

Mededeling

Afgelopen vrijdag lag het hele treinverkeer van en naar Utrecht plat door brand in een regelruimte van de verkeersleiding van de NS. Maandagochtend vroeg zit ik in een volle trein naar mijn werk. Als we station Schiphol naderen klinkt een serieuze stem door de luidsprekers. De conducteur kondigt aan dat hij een mededeling heeft. Alle

Afgelopen vrijdag lag het hele treinverkeer van en naar Utrecht plat door brand in een regelruimte van de verkeersleiding van de NS. Maandagochtend vroeg zit ik in een volle trein naar mijn werk.

Als we station Schiphol naderen klinkt een serieuze stem door de luidsprekers.

De conducteur kondigt aan dat hij een mededeling heeft. Alle reizigers houden hun hart vast. Gelukkig vervolgt de conducteur olijk: „We rijden precies op tijd!”

Lieneke Zonnevylle

    • Ik