Het wonder van de dierentrek

De wereldberoemde trek van de gnoes in Afrika of de minder bekende trektocht van mieren door de Costa Ricaanse regenwouden. National Geographic zendt iedere zondagavond om 21.00 uur een aflevering van de natuurserie ‘Great Migrations’ uit, waarin de mooiste beelden van migrerende dierenpopulaties aan je voorbij trekken.

De wereldberoemde trek van de gnoes in Afrika of de minder bekende trektocht van mieren door de Costa Ricaanse regenwouden. National Geographic zendt iedere zondagavond om 21.00 uur een aflevering van de natuurserie ‘Great Migrations’ uit, waarin de meest schitterende beelden van migrerende dierenpopulaties aan je voorbij trekken. In bovenstaande video een fragment uit de aflevering van gisteravond, over de trek van zebra’s. Bekijk ook de mooie en uitgebreide themasite van het programma.

    • Pim van den Dool