selectie radio

klassieke muziek

Zondagochtendconcert. Het Residentie Orkest o.l.v. Pablo Heras-Casado, met Boris Berman, piano, in het Vijfde Pianoconcert opus 73 ‘Kaiserkonzert’ van Ludwig von Beethoven en De Vuurvogel Suite (1911) van Igor Strawinsky.Radio 4, 11.02-12.15u.

informatief

OVT - Het spoor terug: De Valeriuskliniek, tussen geloof en psychiatrie. Tweede en laatste deel van portret door Laura Stek van de 100-jarige Amsterdamse psychiatrische kliniek. Psychiaters, patiënten en verpleegkundigen vertellen over de veranderende relatie tussen arts en patiënt en de poging het gereformeerde geloof te integreren met de psychiatrie.Radio 1, 11.25-12.00u.

Sara op zondag. Theatermagazine met veel Nederlandstalige muziek en het laatste nieuws over cabaret, kleinkunst, musical en nederpop. Presenteerd door Sara Kroos.Radio 2, 20.05-22.00u.