Online app Albert Heijn moet winkelen efficiënter maken

Boodschappen doen hoeft niet moeilijk te zijn of tergend lang te duren, vindt supermarktketen Albert Heijn. Zij lanceerden in juli al ‘Appie’, een gratis applicatie voor smartphones, waarmee consumenten gemakkelijk boodschappenlijstjes kunnen samenstellen en onthouden. Sinds dinsdag biedt de supermarkt ‘Appie’ aan op hun website voor klanten zonder smartphone. Met de online versie kunnen ook zij nu boodschappenlijstjes samenstellen aan de hand van bonusaanbiedingen, recepten en eerdere aankopen. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van het lijstje, de wandelroute in de supermarkt te bepalen. En om het de consument allemaal nog makkelijker te maken, kan de boodschappenlijst van Appie op ah.nl gesynchroniseerd worden met de mobiele versie.

Kijk hier naar een demonstratie van ‘Appie’ op ah.nl.

http://www.youtube.com/watch?v=uAI2EKlJz1I

    • Hans Klis