Birgit Schuurman naakt in Playboy

WFA02T:PREMIERE BOEKVERFILMING DE EETCLUB:AMSTERDAM;16NOV2010-Maandagavond vondt de Ambilight Opening Night plaats van de boekverfilming van 'De Eetclub' van regisseur Robert Jan Westdijk in het Tuschinski theater in Amsterdam.Op de foto rode loper moment met Birgit Schuurman (cast)WFA/pvdm/str.Piet van der Meer Birgit Schuurman afgelopen maandag bij de première van de speelfilm De eetclub, waar ze een rol in speelt.

Birgit Schuurman is de BN’er die dit jaar uit de kleren gaat voor het traditionele Kerstnummer van Playboy. De eerste foto (SFW) is zojuist vrijgegeven. Saillant detail: Schuurman zei twee jaar terug nog tegen het blad Green dat ze alleen uit de kleren zou gaan voor een goed doel. De volgende stap kan een dubbeloptreden zijn met zus Katja, die immers al twee keer voor Playboy poseerde. Zoals bijvoorbeeld de zusjes Kleeman (Loïs Lane) eerder deden:

    • Ward Wijndelts