Marokkanen hebben niets meer te vrezen

Brieven

Als belangenbehartiger van Marokkaanse Nederlanders heb ik problemen met oververtegenwoordiging in overlast en criminaliteit. Dat vind ik vreselijk en onacceptabel. Voor de slachtoffers, zelf ook vaak Marokkaanse Nederlanders overigens, voor de omgeving, de betrokkene en iedereen die daar verder last van heeft. Maar ook voor de daders is het triest, omdat er te veel van hen in gevangenissen belanden en zij zo hun toekomst verpesten. Ik heb geen illusies. Ook in de komende jaren zal Wilders nog volop uithalen naar Marokkaanse Nederlanders. Incidenten zullen zich nog wel voordoen. En bij elk incident zal hij het hoogste woord voeren. Straatterroristen, kopvoddentaks, moslimtuig en verder alles wat de assistent van Geert Wilders, Martin Bosma, aan oneliners produceert. Maar vanaf nu is het anders. Bij elke uithaal zal ik denken: Geert Wilders brult wel, maar bijten, ho maar.

Farid Azarkan

Voorzitter Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders

    • Farid Azarkan