Opinie

    • Ik

Criminelen

Elke dinsdagavond ga ik met mijn vrienden een paar biertjes drinken bij een volkscafé in Nijmegen. Wij kennen de stamgasten ondertussen vrij goed en raken dan ook snel met hen in gesprek over het criminele verleden van enkele Kamerleden van de PVV. Een van de stamgasten zegt: „Het maakt mij niets uit dat die PVV’ers

Elke dinsdagavond ga ik met mijn vrienden een paar biertjes drinken bij een volkscafé in Nijmegen.

Wij kennen de stamgasten ondertussen vrij goed en raken dan ook snel met hen in gesprek over het criminele verleden van enkele Kamerleden van de PVV.

Een van de stamgasten zegt: „Het maakt mij niets uit dat die PVV’ers criminelen zijn. Het gaat mij er alleen maar om dat ze tegen buitenlanders zijn.”

Daarop vraag ik: „Maar wat heeft u dan zo tegen buitenlanders?”

„Dat het allemaal criminelen zijn”, antwoordt de stamgast.

Samuel Vermeulen

    • Ik