Storing Telfort opgelost

De storing bij Telfort is sinds 16.00 uur opgelost. Ongeveer 5 procent van de klanten van Telfort kon tot die tijd geen gebruik maken van internet. De helft van die groep, die via Telfort een vaste telefoonlijn heeft, kon ook niet bellen met hun vaste lijn. Wegwerkzaamheden bij de A2 veroorzaakt maandagnacht en vanochtend twee kabelbreuken.

De getroffen regio’s Almere, Amersfoort, Almelo, Harderwijk, Haarlem, Maarssen, Maastricht, Spakenburg, Sittard, Uden en Weert beschikken dus weer over internet en telefonie.

KPN heeft nog altijd last van storingen, die veroorzaakt zijn door werkzaamheden binnen het KPN-netwerk. Op de KPN-site staat een overzicht van getroffen regio’s. Om 15.30u uur liet een KPN-woordvoerder dat de storingen bij KPN ‘elk moment’ verholpen kunnen zijn.

    • Pim van den Dool