Nu Lucassen blijft, is de PVV ongeloofwaardig

Eric Lucassen mag blijven van Wilders. Een bizar besluit voor een partij die van de strijd tegen de criminaliteit een speerpunt maakt. In het politieke hart van de PVV zit vanaf nu een tot ontucht veroordeelde crimineel die de beginselen van de PVV aan zijn laars lapt. Ongeloofwaardiger kan het niet. Het had Geert Wilders gesierd als hij Lucassen had weggestuurd. Wat nu overblijft, is een partij die van de strijd tegen de criminaliteit een farce maakt. Zolang Lucassen voor de PVV in de Tweede Kamer blijft zitten, heeft deze partij geen recht van spreken wat betreft een harde aanpak van de criminaliteit. Ze hebben nu hun eigen straatterrorist. Het is ook onbegrijpelijk dat de twee regeringspartijen dit accepteren. Ook bij hen staat een harde aanpak van de criminaliteit centraal. Het eerste wat ze zouden moeten doen, is deze crimineel uit het politieke hart van de democratie verwijderen. Zolang dat niet gebeurt, is onze volksvertegenwoordiging geen knip voor de neus waard als het om de strijd tegen de criminaliteit gaat.

Ibrahim Wijbenga

CDA-gemeenteraadslid in Eindhoven

    • Ibrahim Wijbenga
    • Cda-Gemeenteraadslid in Eindhoven