Kort nieuws Voorpagina

Kabinet breidt politie niet uit

Den Haag, 16 nov. Het kabinet komt zijn belofte om de politiekorpsen met 3.000 agenten uit te breiden niet na. Het aantal agenten blijft hetzelfde. Dat bleek gisteren tijdens een politiedebat in de Tweede Kamer. Pagina 5

Crisis bedreigt toekomst eurozone

Rotterdam, 16 nov. De eurozone zal niet overleven als de schuldencrisis niet snel wordt opgelost. Dat zei de voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Van Rompuy vanmorgen. Pagina 2 (commentaar) en 17

Prins William gaat in 2011 trouwen

Londen, 16 nov. Prins William, de oudste zoon van de Britse kroonprins Charles, zal volgend jaar trouwen met zijn vriendin Kate Middleton. Pagina 7

Boijmans wint Museumprijs

Rotterdam, 16 nov. Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam is de winnaar van de BankGiro Loterij Museumprijs 2010, 100.000 euro. Boijmans behaalde 42,5 procent van de ruim 33.000 publieksstemmen. Pagina 12

Londen betaalt terreurverdachten

Londen, 16 nov. Twaalf Britten die gevangen zaten op de marinebasis Guatánamo Bay en in andere geheime gevangenissen, krijgen enkele miljoenen ponden schadevergoeding van de Britse regering. Pagina 6

Afellay naar Barça

Den Haag, 16 nov. PSV en FC Barcelona zijn het eens geworden over een transfer van middenvelder Ibrahim Afellay. Hij kan in januari beginnen bij Barça, zodra hij ook persoonlijk heeft getekend bij de Spaanse ploeg. Pagina 13