Uitgelicht

Légende : Alain Delon (Roger Borniche) Titre : FLIC STORY Catégorie : film Copyright : © 1975 STUDIOCANAL / Pathé Cinéma / Mondial Tefi Televisione Films

Flight of the Navigator (Randal Kleiser, 1986, VS). Science fiction-avontuur voor de jeugd, van de regisseur van The Blue Lagoon. Twaalfjarig jongetje (Joey Cramer) maakt sprong van acht jaar in de tijd en trapt gein met een robot in een wereld van even opdringerige als kortzichtige grote mensen. Bijrol van Sarah Jessica Parker. RTL8, 20.30-22.15u.

S.W.A.T. (Clark Johnson, 2003, VS). Amerikaanse zomerhit uit 2003 is macho-film over elite-team (Special Weapons And Tactics) dat dit keer wordt samengesteld door oudgediende Samuel L. Jackson. De strekking is duidelijk: mannen die ook als hun dienst er op zit nog bereid zijn om wat schurken uit te schakelen, worden in het Amerika van vandaag node gemist. Veronica, 20.30-22.55u.

Flic Story (Jacques Deray, 1975, Frankrijk/Italië). Degelijke policier. Inspecteur Alain Delon zet een val voor de ongrijpbare crimineel Jean-Louis Trintignant.TV5, 23.50-1.35u.

Drop Dead Gorgeous (Michael Patrick Jann, 1999, VS). Amerikaanse hypocrisie wordt met gemak onderuit gehaald in een satire over een missverkiezing. Met Kirstie Alley. BBC1, 1.00-2.30u.