Bij restaurant Oud Sluis eet je het lekkerst

Je moet bij restaurant Oud Sluis in Sluis zijn voor de lekkerste maaltijd van het land. Het restaurant is opnieuw uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland in de nationale Top-100 van restaurantgids Lekker.

Je moet bij restaurant Oud Sluis in Sluis zijn voor de lekkerste maaltijd van het land. Het restaurant is opnieuw uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland in de nationale Top-100 van restaurantgids Lekker.

Top 5

1) Oud Sluis, Sluis
2) Inter Scaldes, Kruiningen
3) De Leest, Vaassen
3) De Librije, Zwolle
5) Beluga, Maastricht


En wat zijn we voor een menu bij Oud Sluis kwijt?
Feeling & Taste (135,-)
Dit menu bestaat uit vier gerechten met seizoensgebonden producten.

Lunch (75,-)
Dagelijks wisselend menu bestaande uit drie gerechten.

Père Et Fils (185,-)


Nieuwkomers/verschuivingen

Restaurant Ivy in Rotterdam komt binnen op plaats 7 en restaurant Boreas in Heeze op 10. Cordial in Oss en Da Vinci in Maasbracht verdwijnen van de lijst. De Zwethheul in Schipluiden stijgt van 7 naar 6 en De Bokkedoorns gaat van 10 naar 9. In totaal staan er 56 nieuwe namen in Lekker, waarvan zes in de Top-100.

    • Marije Willems