film zondag

Intruder In The Dust (1949) Dir: Clarence Brown Ref: INT026AG Photo Credit: [ MGM / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Roman Holiday (William Wyler, 1953, VS). Klassieke komedie met Audrey Hepburn als prinses die incognito Rome bezoekt en daar valt voor verslaggever Gregory Peck. ARD, 14.35-16.30u., nagesynchroniseerd.

Les seins de glace (Georges Lautner, 1974, F/I). Psychologische thriller. Tv-schrijver Claude Brasseur raakt verstrikt in het web van neurotische Mireille Darc. Ook met Alain Delon. TV5, 21.00-22.45u.

La raison du plus faible (Lucas Belvaux, 2006, B/F). Waalse acteur-scenarist-regisseur Belvaux maakte een Dardenniaans portret van geboren verliezers en vroeg zich af in hoeverre hun wanhoop hun daden legitimeert. Canvas, 22.15-0.10u.