What the fuck has Obama done so far?!

Obama is niet populair bij de Amerikaanse bevolking. Dat bewees de grote nederlaag van zijn Democratische partij bij de Congresverkiezingen van 2 november. Volgens peilingbureau Gallup staat op dit moment een minderheid van 44 procent van de Amerikanen achter zijn beleid. Toch heeft de president in de kleine twee jaar dat hij nu regeert al heel wat voor elkaar gekregen. De site ‘What the fuck has Obama done so far.com’ somt alle maatregelen op die de regering-Obama tot nu toe heeft genomen. En begeleidt die van sarcistisch commentaar (‘Big fucking deal, what else?’ of ‘That doesn’t affect me personally so who cares’) van de volgens de initiatiefnemers verwende Amerikaanse kiezer. Oh, en als de makers een Obama-maatregel vergeten zijn, kun je ze daar op attenderen.

    • Pim van den Dool