Overige films

Failure to Launch (Tom Dey, 2006, VS). Romantische komedie met een wreed uitgangspunt. Ouders menen dat hun 35-jarige zoon Matthew McConaughey eindelijk eens het huis uit moet en huren daartoe de professionele hulp in van Sarah Jessica Parker. Zij pleegt mannen hun ouderlijk huis uit te lokken, om ze na de verhuizing te dumpen. De twee hoofdpersonen ontlopen elkaar niet veel in huichelachtigheid en lijken dus voor elkaar gemaakt. Net5, 20.30-22.30u.

Rocky Balboa (Sylvester Stallone, 2006, VS). Aan het eind van de zesde Rockyfilm kan de kijker opgelucht ademhalen. De ouwe Stallone (nou ja, hij is zestig) heeft nog geen grammetje vet te veel en hij kan nog boksen als The Italian Stallion die hij in 1976 was. En na de (morele) overwinning van Rocky Balboa is het nu voorgoed gedaan met de filmreeks rond de underdog die wereldkampioen boksen werd. Veronica, 20.30-22.35u.

Hollow man. (Paul Verhoeven, 2000, VS/Dui). Kille griezelfilm met geavanceerde speciale effecten. Met Kevin Bacon.RTL7, 20.30-22.45u.

Alien Resurrection (Jean-Pierre Jeunet, 1997, VS). Sigourney Weaver speelt een gekloonde versie van haar in de vorige aflevering gesneuvelde Ellen Ripley in amusant vierde deel van de high tech sf-serie over buitenaardse monsters met een meedogenloze voortplantingsdrift.RTL7, 22.45-0.50u.