3 redenen om tv te kijken

1 Nieuwe expeditie

De Pelgrimscode

Ned. 1, 20.30-21.30u.

Tien bekende Nederlanders gaan tijdens een tocht door het Midden-Oosten de strijd met elkaar aan om de pelgrimschat ter waarde van 15.000 euro te bemachtigen. De ‘Bekende Nederlanders’ zijn John de Wolf, Geert Hoes, Sandra Reemer, Sonja Silva, Reinier van den Berg, Lucia Rijker, Dirk Taat, Esmaa Alariachi, Melody Klaver en Henk Schiffmacher. Presentatie: Manuel Venderbos.

2 Oude expeditie

Expeditie Robinson

RTL 5, 20.30-21.35u.

Er zijn nog drie Belgen en drie Nederlanders over. In deze twaalfde aflevering volgt een loodzware proef waarbij dit keer een van de sterkste kandidaten zichzelf tegenkomt. Antony zet alles op alles om opnieuw immuniteit te krijgen, want hij vermoedt dat hij die nodig zal hebben. Sebastiaan voelt zich al met één been in de finale staan, omdat nog altijd niemand op hem heeft gestemd. Saar ligt onder vuur, wat zij niet begrijpt omdat zij hard werkt en veel doet. Ten slotte is er ook nog een nieuw eiland, maar niet voor iedereen.

3 Terug van het eiland

Oh oh Cherso: De reünie

RTL 5, 21.35-22.35u.

De allerallerallerlaatste aflevering over de grootste tv-hype van dit jaar: Oh Oh Cherso. De acht Hagenezen blikken terug op hun deelname aan het programma en alle aandacht die zij daarna kregen.