Opinie

    • Ik

Extra bericht

Ik krijg zo’n mailtje van een bekende waarin staat dat hij nu op Facebook zit en of ik niet ook een account wil aanmaken. Dit keer is -ie echter van mijn 85-jarige opa, inclusief profielfoto die hij waarschijnlijk zelf heeft geüpload. Een uur later krijg ik weer zo’n mailtje; dit keer afkomstig van mijn man.

Ik krijg zo’n mailtje van een bekende waarin staat dat hij nu op Facebook zit en of ik niet ook een account wil aanmaken.

Dit keer is -ie echter van mijn 85-jarige opa, inclusief profielfoto die hij waarschijnlijk zelf heeft geüpload.

Een uur later krijg ik weer zo’n mailtje; dit keer afkomstig van mijn man.

Hij stuurt mij een extra bericht met uitleg: „Nu zelfs jouw opa op Facebook zit, kan ik niet achterblijven”.

Intussen zijn we een paar weken verder; mijn man heeft 24 vrienden, mijn opa 26.

Vanessa Deij

    • Ik