Opinie

    • Ik

Naar Moskou

Oud en nieuw vieren in Moskou betekent een visum aanvragen en voor een visum voor Rusland heb je een verklaring van je zorgverzekeraar nodig dat je een Ruslanddekking hebt. Meteen onze zorgverzekeraar gebeld in de veronderstelling dat zo’n verklaring weken op zich laat wachten. Wie schetst mijn verbazing tijdens het telefoontje met de klantenservice. Ik

Oud en nieuw vieren in Moskou betekent een visum aanvragen en voor een visum voor Rusland heb je een verklaring van je zorgverzekeraar nodig dat je een Ruslanddekking hebt. Meteen onze zorgverzekeraar gebeld in de veronderstelling dat zo’n verklaring weken op zich laat wachten. Wie schetst mijn verbazing tijdens het telefoontje met de klantenservice. Ik kreeg de verklaring tijdens het telefoongesprek al in mijn mailbox. Ere wie ere toekomt en de helpdesk gecomplimenteerd met de voortvarendheid. De reactie loog er niet om : „Tja, ik wil Youp niet op mijn dak hebben.”

Carlo van Houtum

    • Ik