Is het een zwabber? Nee, het is een hond.

Stockholm. 'Wij trainen geen honden, wij leren mensen om van hun hond te houden', staat op de website van zoomroomonline.com. Zoom Room in Los Angeles biedt exclusieve hondencursussen aan en ook huisdierbegeleiding. Op de foto zijn hond Clyde en Zoom Room-oprichtster Jamie van Wye bezig met een behendigheidsparcours. Maar je kunt er nog veel meer met je trouwe viervoeter doen. Zo is er ook gedacht aan de hond met psychische problemen. De therapie 'Calm Down' zorgt ervoor dat een hyperactief huisdier zijn problemen onder ogen gaat zien en weer rustig kan worden. En als de hond jarig is kan je een spetterend feest geven en alle vrienden van je hond uitnodigen. Voor 150 dollar huur je een zaaltje, met ballonnen, taart, bordjes en servetten en komt er een begeleider de honden kunstjes leren. Maar dan is het feest nog niet voorbij, want daarna begint de Doggy Disco Night. Ze draaien de favoriete muziek van je huisdier. een professionele lichtshow en een discobol maken het spektakel compleet. **CORRECTS SPELLING TO JAIME** This Thursday Oct. 21,2010 photo shows Zoom Room owner Jaime Van Wye running through an agility course with her dog Clyde at Zoom Room in Los Angeles. Zoom Room is a "social petworking" club and canine agility training center founded by Van Wye. (AP Photo/Richard Vogel) AP

‘Wij trainen geen honden, wij leren mensen om van hun hond te houden’, staat op de website zoomroomonline.com. Zoom Room in Los Angeles biedt exclusieve hondencursussen aan en ook huisdierbegeleiding.

Op de foto zijn hond Clyde en Zoom Room-oprichtster Jamie Van Wye bezig met een behendigheidsparcours. Maar je kunt er nog veel meer met je trouwe viervoeter doen.

Zo is er ook gedacht aan de hond met psychische problemen. De therapie ‘Calm Down’ zorgt ervoor dat een hyperactief huisdier zijn problemen onder ogen gaat zien en weer rustig kan worden.

En als je hond jarig is kan je een spetterend feest geven en alle vrienden van je hond uitnodigen. Voor 150 dollar huur je een zaaltje, met ballonnen, taart, bordjes en servetten en komt er een begeleider de honden kunstjes leren.

Maar dan is het feest nog niet voorbij, want daarna begint de Doggy Disco Night. Ze draaien de favoriete muziek van je huisdier.

Een professionele lichtshow en een discobol maken het spektakel compleet.