Overige films

The Wedding Planner (Adam Shankman, 2001, VS/Duitsland). Simpele romantische komedie waarin de huwelijksorganisatrice Jennifer Lopez wordt gekoppeld aan de zoetsappige kinderarts Matthew McConaughey. Het geheel sukkelt naar een happy end. Net5, 20.30-22.45u.

Jurassic Park III (Joe Johnston, 2001, VS). Deel drie in succesrijke filmserie biedt degelijk en leerzaam entertainment van de bovenste plank. Mix van mechanische en computeranimatie levert een volstrekt overtuigende ervaring op. De velociraptors hebben veren gekregen en er is een nieuwe topschurk: de spinosaurus, gevaarlijker dan de tyrannosaurus rex. Met Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni. Veronica, 20.30-22.15u.

Red Corner (Jon Avnet, 1997, VS). Log mengsel van politiek pamflet, rechtbankfilm en liefdesgeschiedenis. Valselijk van moord beschuldigde zakenman Richard Gere raakt verstrikt in het ondoorzichtige Chinese rechtssysteem. Veronica, 22.15-0.45u.

Sudden Impact (Clint Eastwood, 1983, VS). Vierde aflevering in door Eastwood geregisseerde en gespeelde Dirty Harry-reeks. De fallische kwaliteiten van inspecteur Callahans schietijzer worden breed uitgemeten. Met Sondra Locke. SBS6, 0.20-2.30u.