Krijg tieten en steun strijd tegen borstkanker

Mannen houden van tieten en vanaf nu kunnen ze die tieten zelf krijgen. Pink Ribbon komt namelijk met het zogeheten Tit-Shirt. De organisatie die borstkanker onder de aandacht brengt, verkoopt een shirt met augmented reality-tag, waardoor er na plaats te nemen achter je webcam, een paar mooie tieten verschijnen. Geheel naar smaak zijn kleur en cupmaat te kiezen.


De ludieke campagnes voor het vergroten van bewustzijn over kanker  steken de laatste tijd overal de kop op. Eerder dit jaar moesten mysterieuze kleuren op Hyvespagina’s de vrouwelijke Hyvesgebruikers bewust maken van de ziekte. In oktober stond in menig Facebook status update “I like it on the floor” of “I like it on my desk”. Later bleek het een geheimzinnige omschrijving van waar vrouwen hun handtas het liefst neerzetten, met als doel samen de bewustwording over borstkanker onder vrouwen te vergroten.

Kies de snor die bij je past

Ook de mannen zijn actief. Want het is weer Movember-maand. Movember, een samenvoeging van de woorden ‘moustache’ en ‘november’, is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het draait om een maand lang een snor (mo) te laten groeien. De snor als stijlicoon moet het bewustzijn van gezondheid onder mannen vergroten en geld inzamelen voor prostaatkankeronderzoek.