Het leven 'zonder papieren' in beeld

Amsterdam, 4 nov. Hoe het is om 'illegaal' te wonen, is in beeld gebracht in Exit? Leven zonder papieren in Europa van de Franse fotojournalist Olivier Jobard en Sipa Press. De reizende tentoonstelling staat tot zondag, in een tent, op het Amsterdamse Leidseplein. In Nederland leven 74.000 à 184.000 mensen zonder geldige verblijfpapieren, vermoedt de hulporganisatie Dokters van de Wereld. Foto Evert Elzinga AMSTERDAM Op het Leidseplein is vanmorgen een expositie van start gegaan over "Mensen zonder papieren in Nederland". Er zijn tussen de 70 en 185 duizend ongedocumenteerden in ons land en zij leven doorgaans onder slechte omstandigheden. In een grote tent is een container geplaatst waar bezoekers met behulp van een zaklantaarn foto's kunnen bekijken.
Amsterdam, 4 nov. Hoe het is om 'illegaal' te wonen, is in beeld gebracht in Exit? Leven zonder papieren in Europa van de Franse fotojournalist Olivier Jobard en Sipa Press. De reizende tentoonstelling staat tot zondag, in een tent, op het Amsterdamse Leidseplein. In Nederland leven 74.000 à 184.000 mensen zonder geldige verblijfpapieren, vermoedt de hulporganisatie Dokters van de Wereld. Foto Evert Elzinga AMSTERDAM Op het Leidseplein is vanmorgen een expositie van start gegaan over "Mensen zonder papieren in Nederland". Er zijn tussen de 70 en 185 duizend ongedocumenteerden in ons land en zij leven doorgaans onder slechte omstandigheden. In een grote tent is een container geplaatst waar bezoekers met behulp van een zaklantaarn foto's kunnen bekijken.