Aardbeving Servië eist twee doden

Kraljevo. Bij een aardbeving in Servië zijn gisteren twee mensen om het leven gekomen. Ongeveer vijftig mensen raakten gewond. Het epicentrum van de aardbeving, met een kracht van 5,4 op de schaal van Richter, lag dicht bij de stad Kraljevo, zo'n 150 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Belgrado. Grote delen van de stad zitten zonder stromend water, electriciteit en telefoonverbindingen. Foto AFP A Serbian man examines a damaged roof in Kraljevo on November 3, 2010. An earthquake struck Serbia early on November 3, killing two people, injuring dozens and inflicting substantial damage on the central city of Kraljevo, where electricity and other services were cut. The 5.6-magnitude quake hit at 1:56 am (0056 GMT) with its epicenter 10 kms (six miles) north of Kraljevo, 150 kms (95 miles) south of Belgrade. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF
Kraljevo. Bij een aardbeving in Servië zijn gisteren twee mensen om het leven gekomen. Ongeveer vijftig mensen raakten gewond. Het epicentrum van de aardbeving, met een kracht van 5,4 op de schaal van Richter, lag dicht bij de stad Kraljevo, zo'n 150 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Belgrado. Grote delen van de stad zitten zonder stromend water, electriciteit en telefoonverbindingen. Foto AFP A Serbian man examines a damaged roof in Kraljevo on November 3, 2010. An earthquake struck Serbia early on November 3, killing two people, injuring dozens and inflicting substantial damage on the central city of Kraljevo, where electricity and other services were cut. The 5.6-magnitude quake hit at 1:56 am (0056 GMT) with its epicenter 10 kms (six miles) north of Kraljevo, 150 kms (95 miles) south of Belgrade. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF AFP