Meer gouverneurs Republikeinen

Buda, 3 nov. De Republikeinen veroverden gisteren Democratische gouverneurschappen in ten minste tien staten. In Texas verzamelden zich conservatieve supporters op de verkiezingsavond voor de Republikeinse gouverneur Rick Perry. Het feest had plaats in de Texas Disposal Systems Exotic Game Ranch in Buda. Perry deed mee voor de derde termijn en werd opnieuw herkozen. Hij is tien jaar in functie. In Pennsylvania, Ohio, Michigan Wisconsin, Iowa, Tenessee, Kansas, Oklahoma, New Mexico en Wyoming moesten Democratische gouverneurs plaats maken voor Republikeinse. Opmerkelijk was dat in California de Democraat Jerry Brown de Republikeinse kandidaat, Meg whitman, versloeg. Brown zal nu de gematigde Republikein Arnold Schwarzenegger opvolgen. Foto AFP BUDA, TX - NOVEMBER 2: Conservative supporters gather at the Victory Texas and Republican Party of Texas election night watch party for Republican Gov. Rick Perry, at the Texas Disposal Systems Exotic Game Ranch on November 2, 2010 in Buda, Texas. Gov. Rick Perry is running for his third elected term after 10 years in office. Recent polls show Perry leading Democratic challenger Bill White. Ben Sklar/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP