Film van de dag

Pierce Brosnan als James Bond in The World is Not Enough. World Is Not Enough, The (1999) Pers: Pierce Brosnan Dir: Michael Apted Ref: !WO002AF Photo Credit: [ Danjaq/Eon/UA / The Kobal Collection / Hamshere, Keith ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

The World Is Not Enough. De negentiende aflevering uit de James Bond-serie is de derde waarin Pierce Brosnan de hoofdrol speelt. De proloog – vaste prik bij de Bondfilms – is spectaculair. Bond ontsnapt uit een kantoorgebouw in Bilbao, waarna al snel een wilde motorbootachtervolging op de Theems volgt. Het verhaal draait om olie. Met Sophie Marceau als Elektra King, Robert Carlyle als de letterlijk ongevoelige schurk Renard, Denise Richards als Dr. Christmas Jones en een gevecht met helikopters in een skioord als een van de staaltjes spektakel.(Michael Apted, 1999, VS/GB), Veronica, 20.30-23.15u.

André Waardenburg