Europees debuut van premier Rutte

Brussel, 28 okt. Mark Rutte woondde vandaag voor het eerst als premier een EU-top bij. Voorafgaand aan die top had Rutte een lunch met andere liberale leiders in Europa. Naast Rutte zitten, met de klok mee, de Estse eurocommissaris Siim Kallas, de Ierse premier Brian Cowen en Guy Verhofstadt, fractievoorzitter van de liberalen in het Europees Parlement en oud-premier van België. De top met Europese collega-regeringsleiders (vandaag en morgen) volgt voor Rutte direct op het debat in de Tweede Kamer over de regeringsverklaring. Foto Merlin Daleman Belgie, Brussel, 28-10-10 Ronde tafel gesprek van Mark Rutte en andere Europese Democratiesche Liberalen. ELDR. © Foto Merlin Daleman
Brussel, 28 okt. Mark Rutte woondde vandaag voor het eerst als premier een EU-top bij. Voorafgaand aan die top had Rutte een lunch met andere liberale leiders in Europa. Naast Rutte zitten, met de klok mee, de Estse eurocommissaris Siim Kallas, de Ierse premier Brian Cowen en Guy Verhofstadt, fractievoorzitter van de liberalen in het Europees Parlement en oud-premier van België. De top met Europese collega-regeringsleiders (vandaag en morgen) volgt voor Rutte direct op het debat in de Tweede Kamer over de regeringsverklaring. Foto Merlin Daleman Belgie, Brussel, 28-10-10 Ronde tafel gesprek van Mark Rutte en andere Europese Democratiesche Liberalen. ELDR. © Foto Merlin Daleman

Kamerdebat regeringsverklaring: pagina 3

Commentaar: pagina 7