Overige films

National Security (Dennis Dugan, 2003, VS). Actiekomedie met Martin Lawrence en Steve Zahn als niet al te snuggere beveiligingsbeambten. Veel grappen over de verhouding tussen blank en zwart. Ook met Robinne Lee. RTL7, 20.30-22.10u.

American Dreamz (Paul Weitz, 2006, VS). Satire over politiek, televisie en terrorisme wekt af en toe een glimlachje. Hugh Grant presenteert een televisie programma dat op American Idol lijkt. Tot de deelnemers behoren een white-trash-meisje (Mandy Moore) in wie we Britney Spears moeten herkennen en een voor zijn Al-Qaeda-examen gezakte Arabier. In de jury van de finale zit de met zijn populariteitscijfers worstelende president van Amerika (Dennis Quaid). Diens stafchef wordt gespeeld door Willem Dafoe, met het kapsel van Dick Cheney. RTL8, 20.30-22.40u.

Camouflage (James Keach, 2001, VS). Mislukte komedie met Leslie Nielsen als privédetective. Ook met Vanessa Angel. RTL7, 22.10-0.05u.

The Love Letter (Peter Chan, 1999, VS). Simpele romantische komedie rond ongeadresseerde liefdesbrief in kustplaatsje. Met Kate Capshaw als alleenstaande moeder annex boekenverkoopster. Ook met Tom Selleck, Tom Everett Scott. BBC1, 0.40-2.00u.