Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Media

vandaag

In het nieuws:

De Gouden Televizierring, de prijs voor het beste televisieprogramma en presentatoren, wordt vanavond in het Amsterdamse theater Carré uitgereikt. De TV Kantine (RTL 4), Ik hou van Holland (RTL 4) en Wie is de Mol? (AVRO) zijn genomineerd.

De Franse Senaat stemt over de pensioenplannen waar al maanden massaal tegen wordt gedemonstreerd. De Franse vakbonden hebben inmiddels opgeroepen tot twee nieuwe actiedagen. Op 28 oktober en 1 november zullen de Fransen weer de straat op gaan.

Tijdens Wereld Stotter Dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor spraakgebreken.

De Reclame Code Commissie spreekt zich uit over de promotiecampagne rond de film Sint. De posters van de nieuwste horrorfilm van Dick Maas brachten een stroom van klachten op gang.