Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Ontwikkelingshulp

Met de hulp van heel San Francisco

San Francisco, 22 okt. Musicalster Tammy Nelson zingt 'God bless America' in de zevende inning bij het honkbalduel San Francisco Giants en de Phillies. Nelson draagt een hoed uit de musical 'Beach Blanket Babylon'met daarop San Francisco in het klein, inclusief Golden Gate-brug. Ondanks de muzikale hulp verloren de Giants met 4-2. In de best-of-seven-reeks leidt San Francisco met 3-2. Foto Reuters Tammy Nelson from the San Francisco musical 'Beach Blanket Babylon' sings 'God Bless America' during the seventh inning stretch of Game 5 of the Major League Baseball NLCS playoff series between the San Francisco Giants and the Philadelphia Phillies in San Francisco, October 21, 2010. REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES - Tags: SPORT BASEBALL ENTERTAINMENT)
San Francisco, 22 okt. Musicalster Tammy Nelson zingt 'God bless America' in de zevende inning bij het honkbalduel San Francisco Giants en de Phillies. Nelson draagt een hoed uit de musical 'Beach Blanket Babylon'met daarop San Francisco in het klein, inclusief Golden Gate-brug. Ondanks de muzikale hulp verloren de Giants met 4-2. In de best-of-seven-reeks leidt San Francisco met 3-2. Foto Reuters Tammy Nelson from the San Francisco musical 'Beach Blanket Babylon' sings 'God Bless America' during the seventh inning stretch of Game 5 of the Major League Baseball NLCS playoff series between the San Francisco Giants and the Philadelphia Phillies in San Francisco, October 21, 2010. REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES - Tags: SPORT BASEBALL ENTERTAINMENT) REUTERS