Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Boeken

Lezen &cetera Live: Zie de schrijvers spreken

Nederland, Amsterdam, 31-12-2007 Adriaan van Dis (Bergen, 16 december 1946) is een Nederlandse auteur die in 1983 debuteerde met een novelle getiteld Nathan Sid. Hij is ook bekend als televisiepresentator. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Nederland, Amsterdam, 31-12-2007 Adriaan van Dis (Bergen, 16 december 1946) is een Nederlandse auteur die in 1983 debuteerde met een novelle getiteld Nathan Sid. Hij is ook bekend als televisiepresentator. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS

Elke laatste zondag van de maand spreekt Pieter Steinz in de Rotterdamse Boekhandel Donner (Lijnbaan 150, Rotterdam) met schrijvers over hun nieuwste boek en hun oeuvre. Op zondag 31 oktober om 14.30 uur (wintertijd) zijn te gast in Lezen &cetera Live: Gustaaf Peek (Ik was Amerika), Marente de Moor (De Nederlandse maagd) en Adriaan van Dis (Tikkop). Voor lezers van NRC Handelsblad is de toegang gratis tegen inlevering van deze advertentie of op vertoon van de bijlage Boeken. Niet-lezers betalen € 5,-.

Res. verplicht: nederlands.donner@selexyz.nl (of tel. 010-217 52 41)