Vliegveld Vladivostok

Vladivostok, 7 okt. Arbeiders werken aan de uitbreiding van de luchthaven van Vladivostok, in het verre oosten van Rusland. De capaciteit van het vliegveld moet verviervoudigen tot minstens 4 miljoen passagiers per jaar. Het werk moet klaar zijn voor de Azië-Pacifictop in 2012. Foto Reuters Workers take part in the construction of a new runway at the airport of Russia's far eastern city of Vladivostok, October 6, 2010. The new runway of the airport, which is being modernized, will be built by the end of the year, according to local media. REUTERS/Yuri Maltsev (RUSSIA - Tags: TRANSPORT BUSINESS)
Vladivostok, 7 okt. Arbeiders werken aan de uitbreiding van de luchthaven van Vladivostok, in het verre oosten van Rusland. De capaciteit van het vliegveld moet verviervoudigen tot minstens 4 miljoen passagiers per jaar. Het werk moet klaar zijn voor de Azië-Pacifictop in 2012. Foto Reuters Workers take part in the construction of a new runway at the airport of Russia's far eastern city of Vladivostok, October 6, 2010. The new runway of the airport, which is being modernized, will be built by the end of the year, according to local media. REUTERS/Yuri Maltsev (RUSSIA - Tags: TRANSPORT BUSINESS) REUTERS