LeBron James debuteert in Miami

Miami, 6 okt. De Amerikaanse basketballer LeBron James doet zijn gebruikelijke voorbereiding, voor zijn debuut bij Miami Heat. Zijn team won het oefenduel met Detroit Pistons (105-89). James maakte 18 punten. Hij kwam over van Cleveland Cavaliers, waar hij zeven jaar speelde; club en fans voelden zich daar in de steek gelaten. In juli maakte James zijn vertrek bekend in een live tv-special. Foto Reuters Miami Heat forward LeBron James performs his pre-game ritual before the start of play against the Detroit Pistons during their home opening pre-season NBA basketball game in Miami, Florida October 5, 2010. REUTERS/Joe Skipper (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL SOCIETY)
Miami, 6 okt. De Amerikaanse basketballer LeBron James doet zijn gebruikelijke voorbereiding, voor zijn debuut bij Miami Heat. Zijn team won het oefenduel met Detroit Pistons (105-89). James maakte 18 punten. Hij kwam over van Cleveland Cavaliers, waar hij zeven jaar speelde; club en fans voelden zich daar in de steek gelaten. In juli maakte James zijn vertrek bekend in een live tv-special. Foto Reuters Miami Heat forward LeBron James performs his pre-game ritual before the start of play against the Detroit Pistons during their home opening pre-season NBA basketball game in Miami, Florida October 5, 2010. REUTERS/Joe Skipper (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL SOCIETY) REUTERS