klimaatproblemen in Londen

Traditional rituals have altered beyond recognition, along with the climate. Here, on Horse Guards Parade, horses have been replaced by camels - animals that can withstand the heat of the parade ground. The change was controversial but the London Tourist Board argued strongly in favour. Tourism remains important for London's economy.
Traditional rituals have altered beyond recognition, along with the climate. Here, on Horse Guards Parade, horses have been replaced by camels - animals that can withstand the heat of the parade ground. The change was controversial but the London Tourist Board argued strongly in favour. Tourism remains important for London's economy.

Schaatsen over de Theems, sloppenwijken vol klimaatvluchtelingen rondom Buckingham Palace, geen paarden maar kamelen bij toeristentrekpleister de Horse Guards Parade en waterlelies op een overstroomd Piccadilly Circus. Het London Museum exposeert veertien beeldbewerkingen van hoe de Engelse hoofdstad er in de toekomst bij kan liggen. Overstroomd, bevroren of bloedheet.

Bekijk de futuristische beelden via nrcnext.nl