In São Paolo gaat kraken zo

Sao Paulo. Meer dan tweeduizend daklozen bezetten gisteren leegstaande gebouwen in het centrum van het Braziliaanse Sao Paulo. De meeste demonstranten zijn het slachtoffer van de recente ontruimingen van krottenwijken die om de miljoenenstad liggen. De actie werd georganiseerd door het Front van Strijd voor Huisvesting (FLM). Foto AFP Squatters --members of Front of Struggle for Dwelling (FLM)-- are seen in the balconies and through the windows of a vacant buidilng in downtown Sao Paulo, Brazil, on October 4, 2010. According to FLM leader, near 3.800 families --mostly children and women-- occupied this morning four vacant buildings in central Sao Paulo in demand of better dwellings as part of a housing program in agreement with the local government. AFP PHOTO/Mauricio LIMA
Sao Paulo. Meer dan tweeduizend daklozen bezetten gisteren leegstaande gebouwen in het centrum van het Braziliaanse Sao Paulo. De meeste demonstranten zijn het slachtoffer van de recente ontruimingen van krottenwijken die om de miljoenenstad liggen. De actie werd georganiseerd door het Front van Strijd voor Huisvesting (FLM). Foto AFP Squatters --members of Front of Struggle for Dwelling (FLM)-- are seen in the balconies and through the windows of a vacant buidilng in downtown Sao Paulo, Brazil, on October 4, 2010. According to FLM leader, near 3.800 families --mostly children and women-- occupied this morning four vacant buildings in central Sao Paulo in demand of better dwellings as part of a housing program in agreement with the local government. AFP PHOTO/Mauricio LIMA AFP