Zelfvoldane mastodonten

Met verbazing heb ik kennisgenomen van de zelfvoldane wijze waarop de VVD-prominenten Weisglas, Voorhoeve en Winsemius hun ongenoegen naar buiten brengen over de formatie. Wat is hun doel? Dat Mark Rutte door Pieter Winsemius op de Opiniepagina van 28 september wordt afgerekend op de quote „waarbij rechts Nederland zijn vingers zou aflikken” is tekenend voor de wijze waarop het gaat. Elke nuance gaat verloren en Winsemius wist dat natuurlijk „tijdens het hardlopen” zelf ook wel. Het is te hopen dat de uitkomst van de formatie passend is, serieus wordt genomen én dat het bij het exhibitionistisch gedrag van de drie mastodonten blijft. De VVD heeft wat dat betreft een reputatie hoog te houden.

Rob Perik

Oud-fractievoorzitter VVD Wassenaar

    • Rob Perik
    • Oud-Fractievoorzitter Vvd Wassenaar