fotobijlage

Een Nederlandse huiskamer in 2010. Foto Piet den Blanken Nederland, Zeeland, 2010 Sumath van Lanen kijikt naar voetbal op televisie bij zijn vader Gerrit van Lanen, links zijn vriendin Trudie den Brok. Project 25-jarigen naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van Hollandse-Hoogte. Sumath van Lanen Reigershorst 19 5361 TJ Grave 06-46335006 0486-851709 fotograaf: Piet den Blanken Sumath van Lanen werd 25 jaar geleden als baby geadopteerd door Gerrit en Franka van Lanen uit Uden. M geboren 23-08-1984 in Marawila, Sri-Lanka woont in Grave, N-Br. samenwonend met Trudie den Brok medewerker standbouw en promotiewerk persoonlijke vragen: wat heb je vandaag gegeten: Hollandse pot, groente, lees, aardappelen. Hoeveel tijd aan sociale media besteed: Vandaag 4 sms-jes verstuurd, niet getwitterd, 1 uur msn. Eerste herinnering: dat zijn opa in Uden met de ambulance naar het ziekenhuis in Veghel werd gebracht. Van het nieuws maakte de moord op Pim Fortuin de meeste indruk op hem de afgelopen 25 jaar. Hollandse Hoogte

Morgen bij nrc.next: een fotobijlage met werk van een groot aantal fotografen naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van fotopersbureau Hollandse Hoogte.

Meer over de bijlage morgen ook op nrcnext.nl