Overdekt racen in de woestijn

Abu Dhabi, 28 sept. De nieuwste extravagante attractie in de Verenigde Arabische Emiraten is gisteren voor het publiek open gegaan. Na de overdekte skihal in de woestijn, luchtgekoelde stranden en winkelcentra met enorme aquaria in Dubai is het nu de beurt aan emiraat Abu Dhabi. Ferrari World Abu Dhabi is een pretpark met Ferrari als centrale thema. Het park is het grootste overdekte pretpark ter wereld. Bezoekers kunnen er eten en drinken maar ook in een Formule 1 cockpit stappen en met 240 kilometer per uur gelanceerd worden. Foto Reuters Aerial view of Ferrari World Abu Dhabi, a Ferrari themed amusement park, in Abu Dhabi September 27, 2010. The park, which is the world's largest indoor theme park, will boast dining, shopping and racing inspired rides including the world's fastest rollercoaster. Ferrari World will open to the public on October 27th. REUTERS/Ferrari World Abu Dhabi/Handout (UNITED ARAB EMIRATES - Tags: SPORT MOTOR RACING BUSINESS SOCIETY TRAVEL IMAGES OF THE DAY) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS REUTERS